לטקס סיום האולימפיאדה נותרו עוד:
אחרי שנים של הישגים נהדרים באליפויות עולם ואירופה, אין ספור הישגים בסבבים עולמיים, מגיע האתגר הגדול של לינוי אשרם: מדליה אולימפית.
הסיכויים שלה טובים, לינוי היא חברה של קבע על הפודיום, על אף ולמרות חוסר יציבות קל בשנה האחרונה, אם לינוי רק תציג את יכולתה "הרגילה" סיכוי סביר שהיא תהיה על הפודיום בטוקיו ואולי אף בצבע הנכון ומבלי להתבלבל, כי היא בהחלט מועמדת לזהב.
(התמונות באדיבות הוועד האולימפי בישראל)
שלוש מדליות לישראל עד כה באולימפיאדת טוקיו, האם הרביעית שלנו בדרך? האם לינוי אשרם תצדיק את הציפיות ממנה? האם היא תהפוך להיות מדליסטית אולימפית ובכך לטמיע חותמת סופית ולהכתיר את האולימפיאדה הזו לגדולה מכולן בהיבט הישראלי? כל התשובות לשאלות תתקבלנה מחר (שישי), לפנות בוקר, כאשר תעלה לינוי אשרם על המשטח באותו אולם בדיוק בו ארטיום דולגופיאט זכה בזהב הכה יוקרתי. זו הופעה אולימפית ראשונה ללינוי אשרם בהצלחה!…
כבר כמה שנים לינוי מתחרה ברמות הכי גבוהות שיש בהתעמלות האומנותית, סגנית אלופת העולם (סופיה 2018) ואלופת אירופה (קייב 2020) בקרב-רב. בעלת 11 מדליות מאליפויות העולם, מהן 6 כסף ו-5 ארד ו-3 מדליות מאליפויות אירופה, מהן אחת זהב ושתיים ארד. היא זכתה ב-47 מדליות מתחרויות הסבב העולמי, מהן שלוש זהב בקרב-רב. אשרם היא הישראלית הראשונה שזכתה במדליה בתחרות הקרב רב באליפות העולם.
הסיכויים שלה טובים, לינוי היא חברה של קבע על הפודיום, על אף למרות חוסר יציבות קל בשנה האחרונה, אם לינוי תציג את יכולתה “הרגילה” סיכוי סביר שהיא תהיה על הפודיום בטוקיו ואולי אף בצבע הנכון ומבלי להתבלבל, כי היא בהחלט מועמדת לזהב. יריבותיה הבולטות והראשיות של לינוי הן התאומות דינה וארינה אברינה בעלות הישגים מדהימים בשנים האחרונות. גם הן וגם לינוי מכירות היטב את הפודיום והרבה פעמים אף יחד, הן מועמדות גם הפעם לחלוק עליו מקום. אין ספק שזהו אחד מרגעי האמת הכי מרתקים בספורט הישראלי בשנים האחרונות, אשרם שמסומנת כבר כמה שנים כמדליסטית פוטנציאלית ולאורך דרכה הוכיחה זאת בצורה חד משמעית: מדליה אולימפית היא בטווח הישג, כמובן זאת בתנאי שלינוי תציג את יכולתה ה”רגילה” והידועה ויחד עם שלוש המדליות שהיא רואה מעבר לכתף שלה שכבר יש לישראל באולימפיאדה הזו, היא תגיע הכי מוכנה ומלאת מוטיבציה לתרגילים שלה.
דרכה של לינוי ארשם אל הפודיום בטוקיו לא תהיה קלה, לא בגלל כישרונה הפנומנאלי ובטח לא בגלל המוכנות שלה אלא בשל העובדה שתחרות ההתעמלות האומנותית צפופה בכישרון ובעיקר בשל העובדה שהפודיום בטוקיו בענף ההתעמלות האומנותית “מחלק” רק 3 מדליות ורק בקרב רב בניקוד מצטבר המסכם ניקוד בארבע מכשירים: כדור, סרט, חישוק ואלות.
(התמונות באדיבות הוועד האולימפי בישראל)