אליפות מחוז חיפה בכדורסל י'-י"ב תלמידים לשנה"ל תשפ"ו
ביום חמישי ה 06.11.2025 התקיים גמר אליפות מחוז חיפה בכדורסל לכיתות י'-י"ב תלמידים לשנה"ל תשפ"ו
באליפות שאורגנה ע”י הפיקוח על החינוך הגופני במחוז חיפה והתאחדות הספורט לבתי הספר השתתפו 26 קבוצות ממחוז חיפה ובסופו של דבר העפילו למשחק הגמר תיכון חדרה ואורט ק. מוצקין.
משחק הגמר התקיים באולם ק. אליעזר בחיפה כאשר המשחק היה צמוד לכל אורכו כאשר אורט מוצקין מובילים בנקודה או 2. ברבע רביעי תיכון חדרה לקחו את ההובלה מההתחלה כאשר עלו בתחילת הרבע ליתרון 10 נקודות. תוצאת המשחק על הלוח בסיום המשחק 73:59 לתיכון חדרה שנתנה את האות לחגוג את זכייתם באליפות מחוז חיפה !

את הגביעים והמדליות העניקו הגב’ תמי רביב המפקחת על החינוך הגופני במחוז חיפה ואהוד בן גרה מנכ”ל בית הספר אורט מוצקין.
תיכון חדרה ואורט ק. מוצקין תייצגנה את מחוז חיפה באליפות הארצית בכדורסל לכיתות י’-י”ב במ.א. גליל עליון ב 19-20.11.2025.
תודה לצוות שופטי הכדורסל: דורון כהן ובהאא בשר.
הפיקוח על החינוך הגופני במחוז חיפה והתאחדות הספורט לבתי הספר מודה לרשות הספורט העירונית בחיפה בראשותו של ניר שאול על עזרה והשותפות בארגון האירוע. ובמיוחד למנהל האולם סלים בולוס ולצוות האולם בק. אליעזר.
כתבות אחרונות
ווידאו אחרונים
התאחדות הספורט לבתי הספר בישראל
אופני הרים
מרוצי שדה
אתלטיקה קלה
ניווט ספורטיבי
כדוריד
בדמינטון
טניס שולחן
כדורעף










































